Un scriitor pe teme culinare avertizează că obiceiurile pe care le au majoritatea indivizilor cărora le place pizza sunt greşite.
Nu mânca pizza tare
Daniel Young susţine că nu ar trebui să mănânci sub nicio formă pizza congelată. De ce? Pentru că un blat de pizza ideal trebuie să fie pufos şi moale, nu tare aşa cum se întâmplă în cazul celor congelate.
"În loc să mănânce pastele al dente şi pizza moale, aşa cum e firesc, străinii au învăţat să facă invers."
Nu ţine de crustă
Dacă apuci felia de pizza din mijloc, te poţi frige, iar dacă o ţii de crustă, tot conţinutul poate curge.
Ideal este să împătureşti felia de pizza ca pe un portofel. Pentru că pizza era gândită pentru a fi mâncată pe stradă, spune Daniel, trebuia împăturită de două ori, întâi vârful şi apoi colţurile exterioare, pentru a arăta ca un portofel.
Folosind această tehnică, nu există riscul ca ingredientele să curgă.