Pentru a ajunge la aceasta concluzie, expertii au rugat un grup de voluntari de pe intregul teritoriul al SUA sa puna la dispozitie conservele pe care le aveau in camara, indiferent ca era vorba despre fructe, legume, peste, supa sau racoritoare la cutie. Cercetatorii au luat mostre si din magazinele locale. Astfel, analizele de laborator au aratat ca bisphenolul se regaseste chiar si in continutul a 92 la suta dintre alimentele conservate scrie Gandul.
Mancarea din conserva duce la aparitia infertilitatii
Pentru a ajunge la aceasta concluzie, expertii au rugat un grup de voluntari de pe intregul teritoriul al SUA sa puna la dispozitie conservele pe care le aveau in camara, indiferent ca era vorba despre fructe, legume, peste, supa sau racoritoare la cutie. Cercetatorii au luat mostre si din magazinele locale. Astfel, analizele de laborator au aratat ca bisphenolul se regaseste chiar si in continutul a 92 la suta dintre alimentele conservate scrie Gandul.