De asemenea, staff-ul lui Manu Chao si-a exprimat dorinta de a incerca in backstage atat mancarea romaneasca cat si bautura traditionala, astfel ca in culise vor fi pregatite si cateva sortimente de palinca si tuica autohtona.
Pe langa acestea, artistul a solicitat multe fructe, atat proaspete cat si confiate, peste afumat, maslinele verzi, usturoi si multe prajituri. Nu trebuie sa lipseasca nici radacina de ghimbir, alaturi de lamaie si mierea de albine bio din care artistul sa isi poata prepara singur ceaiul de ghimbir, benefic pentru voce. Trei membri din staff-ul artistului sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu trebuie sa lipseasca nici preparatele vegetariene.
Show-ul Manu Chao La Ventura va avea loc sambata, 16 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti.
Accesul in sala de spectacol se va face incepand cu ora 19:00, in jurul orei 20:00 fiind programat sa inceapa concertul trupei Madame Hooligan, urmat dupa o scurta pauza de show-ul Manu Chao.
Feminis.ro iti pune la dispoztie mai multe retete de preparate culinare.