Ioana Ginghina este adepta unei alimentatii echilibrate si considera ca postul este momentul ideal de a reduce produsele animale si inlocuirea lor cu cele vegetale. Aceasta este de parere ca o astfel de schimbare este necesara pentru organism, de aceea ne recomanda sa tinem post macar o zi pe saptamana.
Iata ce meniu recomanda Ioana Ginghina
"Mic dejun - O cana de grau fiert de cu seara, nuci tocate marunt, miere si un mar proaspat taiat.
Se aseaza in straturi, prima data graul, se pune peste amestecul de miere cu nuca si al treilea strat se aseaza marul taiat cubulete, sau dat pe razatoare.
Pranz - Piure de linte
E nevoie de : 1cana de linte, 2 morcovi, 3 cartofi, 1ceapa, ulei si sare dupa gust. Se punea lintea la fiert cam 20 de minute, apoi se adauga morcovii si dupa inca 10 minute se pun cartofii.
Se mai lasa 20 de minute la fiert . Se caleste ceapa, dar cu apa si ulei, nu prajala si peste se adauga amestecul de linte, morcovi si cartofi , dupa ce l-am strecurat. Se adauga sare dupa gust.
Cina - Cartofi copti cu salata.
Sunt gustosi si hranitori si nu ingrasa daca nu mancam paine si ii combinam cu salata.", a scris aceasta pe blogul personal.
Pentru gustari intre mese, sotia lui Alexandru Papadopol recomanda morcovi, migdale crude, un fruct de sezon.