Olivia Steer, impreuna cu Andi Moisescu si copiii lor, David si Luca, vor petrece sarbatorile de iarna ca in fiecare an, acasa, unde se infrupta din tot soiul de prajituri si cozonaci raw.
Prezentatoarea sustine ca David si Luca se implica in bucatarie si a dezvaluit cateva dintre bunatatile pe care le vor prepara impreuna.
“Ca de fiecare data, petrecem Craciunul acasa, unde facem prajituri si cozonaci raw. Mos Craciun vine deja de patru ani sa le aduca daruri lui David si Luca. Copiilor le place sa ma ajute in bucatarie, iar recent a devenit o preocupare, cel putin pentru David, combinarea arom elor pentru deserturile hrana-vie. Voi face chiftelute de grau incoltit, azime cu nuci si seminte de in si dovleac, supa de dovleac, popcorn de conopida si multe alte feluri”, a dezvaluit Olivia Steer pentru ziarulring.ro.
In urma cu cateva zile, in cadrul emisiunii “Doamne de poveste”, Olivia Steer a dezvaluit reteta cozonacului raw. Se realizeaza o coca din faina de caju cu miere, o lingura de ulei de cocos si esenta de vanilie, peste care se adauga un strat de mac macinat si coaja de lamaie rasa, sirop de artar si esenta de vanilie. Coca se ruleaza si obtii un cozonac raw-vegan delicios.