Mic dejun de 5*: Ouă coapte în avocado
Vrei un mic dejun hrănitor, sănătos şi, totodată, săţios? Combinaţia de ouă cu avocado îţi oferă toate aceste 3 lucruri!
2 ouă, 1 avocado tăiat pe jumătate, 2 felii de bacon prăjit, 2 linguriţe de arpagic tocat fin, 1 linguriţă de pătrunjel tocat fin, un praf de sare şi unul de piper
1. Încălzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Sparge ouăle într-un bol, având grijă ca gălbenuşul să rămână intact.
3. Aranjează jumătăţile de avocado într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, rezemându-le de marginea acesteia, pentru a te asigura că nu se clatină avocado.
4. Pune apoi în fiecare jumătate de avocado câte un ou, pe care îl vei asezona cu arpagic, pătrunjel, sare şi piper.
Pont: Dacă oul pare să nu aibă loc în scobitură, foloseşte o lingură pentru a o mări.
5. Introdu tava la cuptor unde o vei lăsa preţ de 15 minute. Serveşte oul copt în avocado alături de feliile de bacon prăjit.
Poftă bună!
Articolul anterior Budincă de orez Articolul următor Piept de pui fraged, marinat în lămâie