"Asa cum v-am promis va scriu un meniu sanatos pe zile, un meniu echilibrat in care eu cred si pe care vi-l recomand... Nu este vegetarian si nici raw vegan, pentru ca inca nu am intrat in post. Mai avem doua saptamani in care putem consuma produse animale, insa in cantitati reduse", a explicat actrita Ioana Ginghina pe blogul ei.
Mic dejun: budinca de hrisca
Ingrediente: 100 g de hrisca integrala pe care o lasam peste noapte la inmuiat; 1 cana de lapte vegetal crud (migdale, caju, soia) - Ioana Ginghina a folosit lapte de migdale; 1 banana; 2 curmale; fructe si seminte pentru decorat (seminte crude de in si susan).
Mod de preparare: Se pun la blender toate ingredientele, se pun intr-un castron care se lasa la rece cat sa se patrunda ingredientele intre ele. Se mai poate adauga vanilie.
Citeste si: Ioana Ginghina: "Sa mananci sanatos nu este o dieta" - Cum a slabit dupa ce a nascut
Ioana Ginghina recomanda pentru copii: sandwich cu ton
"Record" personal pentru Ioana Ginghina: fara sport de 3 luni
Sursa foto: ioanaginghina.ro