Miel in stil indian cu cartofi dulci
250 grame de carne de miel tocata
1 ceapa medie (taiata in sferturi si apoi felii subtiri)
2 linguri de ginger proaspat tocat marunt
3 catei de usturoi, pisati
1 lingurita Garam masala (un condiment indian regasit in supermarket-uri)
5 cesti de varza Kale tocata fin
3 cesti de cartofi dulci (curatati si taiati in cuburi de 2.5 cm)
1 lingura + 1 ceasca de supa de gaina
sare si piper
- incalzeste o lingura de supa de pui intr-o tigaie (mai inalta) din otel inoxidabil; soteaza ceapa, usturoiul, gingerul si mielul in supa la temperatura medie pentru aproximativ 5 minute, amestecand constant
- adauga condimentul garam masala, amestecand bine cam jumatate de minut; adauga o ceasca de supa si pune si cartofii si varza
- lasa sa fiarba la foc potrivit (oala fiind acoperita) cam 15 minute, amestecand din cand in cand, sau pana cand cartofii, mielul si varza observi ca s-au inmuiat
- adauga la sfarsit sare si piper dupa gust