Mihaela Bilic a enumerat ingredientele retetei si a explicat cum ne poate ajuta acest preparat. "Energia pentru o noua saptamana vine din mancarea sanatoasa, dar si gustoasa. Astazi servim la pranz un savuros piept de pui la cuptor cu ardei capia. Minunat! Reteta o puteti gasi aici", a scris Mihaela Bilic pe o retea de socializare.
Ingrediente: piept de pui 2 bucati; mozzarella 200g; ardei capia copt 150g; miere 2 lingurite; unt; sare.
Mod de preparare:
1. Se unge un vas de yena cu unt dupa care se aseaza pieptul de pui in el. Se taie julien (subtire) ardeiul capia copt, se amesteca cu o lingurita de miere dupa care se aseaza peste carne.
2. Se taie felii de mozzarella si se aseaza peste ardeiul capia.
3. Vasul se introduce in cuptorul preincalzit, unde se lasa timp de 20 de minute, la o temperatura de 160 de grade.
Citeste si: Dieta in functie de anotimp - Cum te influenteaza conditiile de clima