Minodora a lasat pe toata lumea muta de uimire dupa ce a reusit sa slabeasca spectaculos nici mai mult nici mai putin de 20 de kilograme si infatiseaza acum o silueta demna de invidiat.
Frecvent intrebata cu privire la metoda sa eficienta, cantareata a decis sa dezvaluie in intregime dieta. Astfel, aceasta a scris pe contul personal de Facebook care sunt restrictiile alimentare pe care le respecta cu strictete si a oferit chiar si cateva exemple de meniu.
"Am vazut ca foarte multi dintre dvs m-ati intrebat de ceai! Este adevarat cu ceaiul, eu beau dimineata si seara o cana mare si efectul este ca iti taie pofta de mancare. Este foarte bun la gust, nu se bea cu zahar, cu nimic. In rest, eu sunt in continuare la dieta, mai am 8 kg de slabit. Va mai spun ca nu mananc prajit nimic, decat la cuptor, pe gratar sau fiert! Nu mananc gras deloc, nu mananc paste, orez sau cartofi, fara dulciuri dupa ora 7 seara, iar la ora 10 dorm, ca sa nu mi se mai faca foame. Foarte important este sa va pastrati orele de mancare", a scris aceasta.
Iata ce obisnuieste Minodora sa manance
Dimineata
"Mananc dimineata diverse lucruri cum ar fi branza light de intins pe crochete (...) sau iaurt de 2% grasime, o sunca de pui slaba, castravete pe langa, cu un ardei capia sau o rosie. Se pot manca si oua ochiuri, dar tigaia sa nu fie decat tapetata cu ulei de struguri sau masline. Se poate manca o branzica slaba sau doi crenvusti de pui, cafea cu lapte de 1,5 fara zahar sau ceai. Eu nu mai folosesc zahar in bauturi".
Gustare ora 12
"Un fruct, nu mai mare de 300 de grame. Fructele se mananca in prima parte a zilei ca si gustare."
Pranz
"In prima parte a programului de slabit (si aici ma refer pentru a avea rezultate), este de preferat sa serviti cel mai mult piept de pui, pentru ca nu are atat de multa grasime asa cum au pulpele, chiar daca sunt facute pe gratar.
Pieptul de pui se poate manca pe gratar cu legume inabusite, dovlecel, morcovi, broccoli, conopida sau acele legume la punga cu un pic de unt - dar un pic - si fierte cu verdeata ca sa le dea gust. Importanta este cantitatea! Trebuie sa cantariti 250 de grame de legume si 150 de carne.
(...) Se poate servi si o ciorba de pui cu toate legumele posibile, mai putin cartofi, orez sau paste si fara ulei. O sa vedesi ca e suficienta grasimea lasata de pulpe! Se mai poate manca peste, dar nu gras, la cuptor sau pe gratar, cu legume!".
Gustare ora 17
"Un pahar de iaurt de 2% cu 30, atentie!, 30 de grame de orice fel de seminte cum ar fi caju, alune de padure, de floarea soarelui, migdale... ce va place."
Cina (ora 19)
"O salata de rosii cu castraveti, adica bulgareasca, de ton sau chiar un piept de pui. Ceva usor, oricum. Dupa ora 7 seara, nimic, decat apa. Nici macar un mar!"
Cam asa am mancat eu, nu am facut deloc "foamea", nu m-a durut stomacul de foame niciodata. Trebuie sa fii un pic si inventiv. (...) Ati vazut cateva exemple de alimente si sunt multe. V-am spus, trebuie doar sa ai imaginatie si sa tii cont de ore. (...) in plus, am facut cate o ora de sport de 3 ori pe saptamana, plus masaj si atat. (...) La fel de important este sa ai rabdare, sa ai rabdare, sa ai rabdare si sa o iei usor! Eu am slabit 20, 22 de kilograme in 8 luni...", a scris cantareata pe Facebook.