Morcovi cu pipt de curcan
500 g file de pipt de curcan
2 lingurite de unt
1 lingurita de zahar
100 ml suc de portocale
200 supa de legume
Zeama de la 2 lamai
Fire de hasmatuchi
Sare, piper
1 priza de piper Cayenne
Verdeata
Incingeti untul intr-o craticioara, puneti zaharul sa se caramelizeze usor, turnati sucul de portocale si dati caramelul intr-un clocot.
Turnati supa de legume, dati-o intr-un clocot, adaugati firele de hasmatuchi, condimentati cu sare, piper si piper Cayenne. Puneti morcovii in zeama si lasati la fiert.
Taiati carnea fasii, condimentati-o cu sare si piper. Puneti untul intr-o tigaie de teflon, prajiti carnea si la sfarsit stropiti-o cu zeama de lamaie.
Asezati morcovii cu pieptul de curcan pe o farfurie, ornati cu fire de verdeata si serviti cald.