Nutritionista Mihaela Bilic a explicat pe scurt cateva dintre cele mai importante proprietati pe care le are morcovul.
"Morcovul, alaturi de ardeiul gras, reprezinta sursa vegetala de betacaroten, un precursor al vitaminei A. Vitamina A, antioxidanta, se gaseste si in produsele animale: ficat, oua, unt, lapte si branzeturi. Este liposolubila (se absoarbe mai bine in prezenta grasimilor), protejeaza pielea si mucoasele de factorii nocivi din mediu si creste capacitatea de aparare a organismului impotriva bacteriilor si virusurilor", a explicat Mihaela Bilic pe pagina ei oficiala.
Citeste si: Prunele, remediu natural impotriva constipatiei
Mihaela Bilic iti spune care este doza zilnica recomandata de nuci
Mihaela Bilic recomanda carnea de curcan pentru o piele sanatoasa
Vrei sa iti creasca productia de anticorpi? Mananca ardei gras!
Mihaela Bilic iti arata 5 reguli alimentare daca ai silueta in forma de para
Beneficiile afinelor: previn pierderile de memorie
Mihaela Bilic iti recomanda desertul ideal in cura de slabire - Tu stii care este?
Sursa foto: freedigitalphotos.net