Muschiulet de porc impletit
2 muschiuleti de porc
2 legaturi ceapa verde
2 legaturi usturoi verde
ulei
1 dovlecel mic
1 vanata mica
5-6 rosii mici
6 ciuperci taiate pe jumatate
1 lamiie
patrunjel verde
sare, piper
Dovlecelul si vanata se taie felii. Ciupercile, vanata, dovlecelul si rosiile se acopera cu un sos din zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel tocat. Se lasa 5 minute sa se aromatizeze. Fiecare muschiulet se taie in trei, pe lungime, avand grija sa se taie pana aproape de capat, astfel incat sa se impleteasca cu fire de ceapa verde si fire de usturoi. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si apoi se asaza pe gratar. Alaturi de asaza legumele. Friptura se serveste cu legumele rumenite pe gratar.
Articolul anterior Salata de cartofi cu chorizo Articolul următor Varza saseasca