Ai nevoie de: 1 ceapa rosie de dimensiuni mici, 1/4 ceasca de otet de mere, 2 lingurite de zahar, 1/4 ulei de masline, 3 cani de fasole verde pastai, 1 cana fasole fiarta, 2 linguri de patrunjel tocat, sare si piper.
1. Lasa ceapa rosie maruntita pret de 10 minute in apa rece.
2. Amesteca intr-un bol otetul, zaharul si o jumatate de lingurita de sare si uleiul de masline.
3. Scurge si usuca bine ceapa apoi pune-o peste dressing.
5. Adauga in bol si boabele de fasole.
6. Pune fasolea pastai in apa clocotita si las-o sa se fiarba pret de 5minute. Scoate-o si adaug-o in apa rece apoi scurge-o.
7. Adauga pastaile in bol si amesteca bine.
8. La final, pune patrunjelul si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Citeste si:
sursa: www.foodnetwork.com