Mihaela Bilic explica ce fel de vitamine se regasesc in uleiul de masline extravirgin si de ce ar trebui sa il consumam crud, adica nesupus la tratamente termice.
"Uleiul de masline exravirgin consumat „crud“ si in cantitate redusa (1-2 linguri) asigurs aportul de vitamina E, un antioxidant cu rol esential in protectia celulelor impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi. Aceasta vitamina liposolubila impiedica deteriorarea pielii data de expunerea prelungita la soare si o gasim in uleiurile vegetale de orice tip, seminte, fructe oleaginoase (nuci, alune, migdale) si in galbenusul de ou", a explicat Dr. Mihaela Bilic pe pagina oficiala.
Citeste si: Varza amelioreaza simptomele ulcerului si gastritelor
Beneficiile inghetatei: satisface dorinta de dulce si nevoia de energie
Ai disfunctii la nivelul tiroidei? Atunci evita excesul de varza
Vrei o sursa bogata de fier? Consuma aceasta leguma anti-cancer
Mihaela Bilic iti spune care sunt calitatile purificatoare ale sfeclei
Merele regleaza tranzitul intestinal
Nutritionista Mihaela Bilic iti recomanda o cura de struguri
Ai silueta in forma de ardei gras? Vezi de ce nutritionistii spun ca esti norocoasa
Sursa foto: freedigitalphotos.net