Ora 06.00 - Incepe cu un pahar cu apa, intrucat te vei simti deshidratata, iar acesta iti ofera un plus de energie pentru a-ti putea alege micul dejun cu cap, pentru ca nu-ti vei mai simti stomacul gol.
Ora 08.00 - Micul dejun poate consta intr-o omleta servita cu doua felii de paine si eventual branza sau iaurt grecesc, alune si cateva fructe de padure reprezinta alegerea ideala pentru a incepe ziua.
Ora 11.00 - Incearca o mana de alune si o banana daca simti ca nu mai ai energie.
Ora 13.00 - Pranzul ar trebui sa constea intr-o combinatie de proteine, grasimi si carbohidrati, cu conditia sa nu fie procesate. Alege pui la gratar si o salata care sa contina avocado sau sfecla. Mentine portiile mici pentru a evita senzatia de somnolenta.
Ora 16.00 - Telina si morcovii sunt gustari potrivite care iti asigura energie pana la cina. Poti opta si pentru un mar, daca nu te dai in vant dupa legume crude.
Ora 19.00 - Concentreaza-te pe legume si proteine. Un file de somon sau carne de curcan cu broccoli sau spanac si o cescuta de seminte de quinoa.
Pentru a-ti mentine silueta, este indicat sa nu mai consumi nimic dupa ora 19.00.