Ingrediente: 4 cani de apa, 3 cani de supa de pui, fara sare si fara grasime, 2 cani de rosii taiate, 1/2 tulpina de telina taiata, 4 cepe verzi tocate cu tot cu frunze, 1 cartof curatat si taiat cubulete, 1 foaie de dafin, 1 lingurita de sare, 1/2 lingurita de cimbru, 1/4 lingurita seminte de chimen, 3 cani de varza tocata/maruntita, 1 cana de carne de pui - fiarta si taiata, 1 lingura de suc de lamaie, 2 lingurite de zahar.
Mod de preparare:
1. Intr-o oala mare de supa, combina apa, supa de pui, rosiile, telina, ceapa, cartoful, foaia de dafin, sarea, cimbrul si semintele de chimen.
2. Fierbe toata aceasta compozitie timp de 30 de minute, pana la 1 ora. Adauga varza, carnea de pui, sucul de lamaie si zaharu; indeparteaza foaia de dafin si serveste-o celor dragi la masa de pranz.
Informatii nutritionale (per portie), potrivit everydayhealth.com: 81 calorii, 1g grasimi saturate, 526mg sodiu, 2 g fibre, 2 g grasimi in total, 9 g carbohidrati, 4 g zaharuri, 16mg colesterol, 7 g proteine.
Citeste si: Supa crema a la Florin Dumitrescu - simpla si ieftina!
Cori Gramescu iti recomanda o salata ideala pentru vara, cu telemea de capra
Cori Gramescu te invata sa combini inteligent alimentele
Reteta de vara: Incearca aceasta salata cu pui si capsuni
Sursa foto: www.freedigitalphotos.net