Olivia Steer este una dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Arata ca la 20 de ani si nu poti crede ca este mama a doi baieti. Totul pare ca se datoreaza alimentatiei raw-vegan pe care aceasta o urmeaza de multi ani.
Iata o reteta pentru o salata pe care sotia lui Andi Moisescu o consuma in aceasta perioada pentru a-si obisnui organismul cu mancarea solida dupa ce a tinut o dieta de detoxifiere numai cu lichide.
Salata de spanac cu branza fermentata de macadamia
"Am luat o mina buna de frunze de spanac, bine spalate, tocate marunt cu un cutit ceramic si le-am uns cu pensula cu o vinegreta din ulei de masline presat la rece, shoyu, suc de lamiie si niste piper proaspat macinat. Pensula imi da precizie si ma impiedica sa exagerez cu uleiul. Spanacul astfel maruntit seamana cu niste alge de mare, ce se servesc in reastaurantele de sushi, asa ca, dupa model asiatic, l-am imperecheat cu o mina buna de susan alb, pentru contrast si mai mult calciu. Am asezat apoi spanacul pe niste tije de praz umplute cu brinza fermentata (din nuci de macadamia rehidratate, blenduite cu suficienta apa cit sa devina o pasta moale si lasate la scurs si maturat cu o lingurita de probiotice, sare de Himalaya si zeama de la o lamie, pina a doua zi) si am garnisit salata cu fire rebele de marar pe margini, carpaccio de sfecla si rosii maruntite, stroptite toate cu lamiie, sare roz si putin piper de cayenne. Joaca de fetite cu codite.", a scris aceasta pe blogul personal.