Pâine cu banane
Un desert perfect pentru weekend-ul primăvăratic care ne aşteaptă!
jumătate de cană de unt, o cană de zahăr, 2 ouă bătute, 4 banane zdrobite, 1 cană şi jumătate de făină, 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu, jumătate de linguriţă de sare, jumătate de linguriţă de vanilie
1. Amestecă untul cu zahărul până devine cremă.
2. Adaugă ouăle şi bananele zdrobite, amestecă bine.
3. Pune făina, bicarbonatul şi sarea peste crema obţinută. Adaugă vanilia.
4. Întinde crema într-o tavă unsă cu ulei şi cu puţină făină.
5. Pune tava la cuptor pentru 60 de minute, la 180 de grade Celsius.
6. Se păstrează neaşteptat de bine la frigider.
Poftă bună!
Articolul anterior Paste cu praz şi creveţi Articolul următor Supă mexicană