Timp: 45
Porţii: 8
Ingrediente:
2 piepti de pui dezosati
900 grame spanac
4 catei de usturoi
700 mililitri supa de pui
400 grame branza crema sau smantana
3 rosii medii
500 grame macaroane
500 grame parmezan
Mod de preparare:
Se taie carnea de pui in bucatele.Intr-o oala se toarna jumatate din cantitatea de supa de pui si se fierbe pana carnea devine frageda. Se adauga restul de supa, smantana si usturoiul taiat marunt si se mesteca constant pana ce smantana se omogenizeaza. Se adauga spanacul. Macaroanele se fierb mai intai separate si apoi se adauga peste amestecul din oala. La final se adauga rosiile taiate marunt. Se lasa cateva minute pana ce amestecul devine mai dens. Se rade branza parmezan deasupra. Spanacul este o sursa minunata de fier, care este parte a hemoglobinei ce transporta oxigenul prin toate celulele corpului si intra in cadrul sistemului responsabil de producerea de energie si a controlarii metabolismului. Spanacul poseda vitamina K in cantitati record, care influenteaza rezistenta oaselor.
Articolul anterior
Crema de mure si portocale - 500 cal
Articolul următor
Carne de vacuta cu chilli - 440 cal