Piept de pui cu legume si mango
4 linguri sos de soia
4 linguri otet de fructe
2 linguri de miere
Sare, piper proaspat macinat
1 lingura ulei de susan
2 catei de usturoi
1 ceapa
3 ardei grasi- rosu, verde, galben
1 legatura de ceapa verde
100 ml vin alb
200 g supa de legume
2 fructe de mango
1 lingura praf de ghimbir
1 legatura de arpagic verde
Spalati carnea de pui sub jet de apa, stergeti-o si apoi taiti-o in fasii.
Amestecati intr-un castron sosul de soia, otetul de fructe si mierea. Turnati totul peste carnea de pui, condimentati cu sare, piper si lasati-o la marinat in frigider cel putin o ora.
Incingeti uleiul de susan intr-un wak si prajiti carnea, amestecand continuu. Curatati usturoiul si ceapa, taiati-le marunt si puneti-le peste carne, la calit.
Taiati ardeii cubulete si puneti-le la calit. Curatati ceapa verde si adaugati-le peste carne. Stingeti cu vin alb, turnati supa de legume si fierbeti totul la foc potrivit timp de 10 minute.
Curatati fructele de mango, scoateti samburii, taiati-le bucati si puneti-le in wok. Asezonati cu sare, pipe, praf de ghimbir si dati inca o data in clocot.
Aranjati totul pe un platou, decorati cu arpagic verde curatat si tocat marunt.