Piept de pui umplut cu spanac
2 bucati piept de pui dezosat
300 g spanac proaspat
100 g costita afumata
1 cutie smantana lichida
200 g ciuperci proaspete
1 lingura de unt
marar verde
sare, piper
Spanacul se opareste in apa cu sare, se scurge, apoi se taie fasii si se caleste in putin unt. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa pe foc pana scade toata apa. Pieptul de pui se taie felii, care se umplu cu spanac, se ruleaza, se prind cu scobitori si se prajesc. Se scot din tigaie cand sunt bine patrunse si in grasimea ramasa se calesc ciupercile feliate si costita taiata foarte fin. Se toarna smantana, se adauga rulourile, se lasa sa dea 2-3 clocote si se servesc cu marar tocat.
Articolul anterior Sunca de curcan cu taitei Articolul următor Friptura de pui marinat