Pizza pentru toate gusturile
Pentru blat
100 g branza proaspata de vaci, bine scursa
200 g faina
4 linguri apa
4 linguri ulei
1 praf de sare
Pentru umplutura
1 ardei gras, rosu
1 morcov potrivit
1 fir de praz (partea alba)
4 ciuperci mari
1 cutie de ton in sos natural
5-6 rosii cherry
150 g cascaval ras
4 linguri ulei
oregano uscat
busuioc uscat
sare, piper
Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se framanta un aluat neted si usor de modelat. Se intinde o foaie cu care se capitoneaza forma de pizza. Se presara pe toata suprafata cascaval ras, se adauga rosiile feliate, apoi se imparte suprafata in patru parti egale si se umple fiecare sector cu legumele enumerate in lista de ingrediente, fara a le amesteca unele cu altele. In ultimul sector se asaza pestele scurs de sosul in care a fost conservat. Se stropeste cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, se presara oregano si busuioc, apoi se introduce forma in cuptorul bine incins, pentru aproximativ 30 de minute, la foc potrivit.
Articolul anterior Gogosele aperitiv din cartofi Articolul următor Pizza cu telemea si busuioc