Porc pe plita incinsa
Ceapa 40g
Ardei gras 25g
Morcovi 25g
Urechi de lemn 15g
Usturoi tocat 10g
Supa 120g
Bulion 5g
Ulei soia 5g
Ghimbir radacina 1g
Ulei susan dulce 5g
Ulei floarea soarelui
Piper negru
Sare romaneasca
Sare china
Carnea de porc se taie felii si de prajeste in baie de ulei. Apoi se taie ceapa felii, ardeiul gras cubulete si morcovul felii, se adauga urechile de lemn si se calesc in baie de ulei,dupa care se scot la scurs in sita.
Se pregateste sosul separat:
- se caleste usturoiul impreuna cu piperul negru si sosul soia.
- se adauga supa si se condimenteaza cu sare.
- la sfarsit se pune bulionu.
Se pregateste plita adaugandu-se pe ea ceapa,urmata de carne si legume. Se adauga apoi sosul si la sfarsit se acopera cu capacul.
Pofta buna!
Articolul anterior Conopida gratinata cu sos de tomate Articolul următor Salau cu susan