Prajitura iepuras din turta dulce
1/4 cana margarina
1/2 cana zahar brun
1/2 cana melasa
3 1/2 cani faina
1 lingurita praf de copt
1/4 lingurita cuisoare
1/2 lingurita scortisoara
1 lingurita ghimbir
1/2 lingurita sare
1/4 cana apa
- incinge bine cuptorul
- mixeaza margarina si zaharul pana devin o crema, apoi adauga melasa si amesteca foarte bine
- amesteca separat faina, praful de copt, cuisoarele, scortisoara si ghimbirul si apoi adauga-le (in 3 parti, nu pe toate odata) in compozitia cu margarina si zahar, alternand cu apa - aluatul va deveni tare
- intinde aluatul in orice grosime vrei, pune-l in tava in care asezi o hartie de copt si incepi sa faci forma de iepure, fie cu o forma speciala, fie realizezi produse ale imaginatiei tale (fie faci unul mare, fie mai multe mai micute) - bagi la cuptor cam 8 minute; cand e gata, surplusul de coca (ca urmare a crearii iepurelui ar trebui sa se indeparteze usor)