Pentru 6 portii ai nevoie de: 1 lingura de unt, 2 cepe mari tocate marunt, 2 lingurite de usturoi pisat, 2 cani de zeama de rosii strecurata, 2 cani de supa de pui, 1 ceasca de busuioc maruntit, 1 lingurita de sare, 2 linguri de smantana, 2 linguri de pasta de tomate.
1. Topeste untul intr-o tigaie. Adauga ceapa si usturoiul, caleste-le bine apoi adauga zeama de rosii, supa de pui, busuiocul, sarea si piperul si gateste-le la foc mic.
2. Dupa ce a fiert, pune continutul tigaii in blender si mixeaza-le pana cand busuiocul nu se mai vede, incorporandu-se in amestec.
3. Pune din nou pasta la fiert, adauga smantana si pasta de tomate si las-o pe foc pana cand da in clocot.
4. La final, pune supa in farfurii si decoreaza cu cateva frunze de busuioc proaspat.
Pofta buna!
Citeste si: