Pentru acest frappe marca Catalin Dezbracatu ai nevoie de: zahar, cacao, galbenusuri de ou, lapte, zeama de lamaie, frisca, fructe de padure. "Specialitatea mea este frappe-ul, care se prepara din 300 de gr. de zahar, 120 gr. de cacao si 4 galbenusuri de ou, care se bat pana se omogenieaza. Se adauga 300 ml de lapte, se pune pe foc si se lasa pana da in clocot. La primul clocot se ia de pe foc si se pune intr-un vas cu gheata, la racit. Intr-un vas separat se bate frisca, peste care se adauga 3-4 picaturi de zeama de lamaie, ca sa se inchege mai repede. Se amesteca cele doua aluaturi, se pun in forme si se baga la frigider. Acest preparat este bine sa fie facut de seara. A doua zi se scoate din forma si intr-o tigaie se trag niste fructe de padure cu 100 gr. de zahar. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Acest amestec se pune peste frappe. Pofta buna!", a povestit Catalin Dezbracatu, pe numele lui adevarat Codrut Keghes, pentru Pro TV Magazin.
Citeste si: Afla cine l-a inlocuit pe Huidu!
Dezbracatu' da fularul pe sortul de bucatarie
De ziua lui Dezbracatu' sotia i-a facut petrecere surpriza
Sursa foto: Facebook.com