"De-a lungul sutelor de ani, Familiile Regale au adunat atata traditie, frumos, calitate si experienta in com portamentul public, incat astazi impartasirea lor este o binefacere. Desigur, a le oferi musafirilor tot ce este mai bun, mai pretios si mai frumos este reflexul mandru al oricarei gazde, purtatoare de coroana regala sau nu. Dar, atunci cand ospitalitatea imbraca vesmintele simbolice ale unei intregi natiuni, istorii, culturi sau traditii, ea are un inteles si o insemnatate in plus", marturiseste Principesa Margareta.
"Fiecare capitol cuprinde amintirile mele, detalii despre prietenia si legatura noastra de rudenie, un crampei din lumea care ne uneste, contextul cultural si istoric in care familiile noastre au existat impreuna, reteta sau retetele si fotografii. Pentru fiecare dintre ele, am cerut acordul verilor mei, carora le-am scris scrisori detaliate, le-am cerut retetele preferate si fotografii, incercand sa le insuflu entuziasmul meu pentru acest volum. Am folosit si multe fotografii din arhiva mea", mai spune autoarea.
Reteta de pui continental, care se regaseste in volumul "Carte regala de bucate".