Puding cu capsune
250 g migdale macinate
300 g zahar
75 g amidon alimentar
2 coji de lamaie
1 baton de scortisoara
1 kiwi
1 piersica
capsune
Se pun ¾ l apa rece intr-o cratita, se adauga migdalele macinate, zaharul, cojile de lamaie si batonul de scortisoara. Se pun la fiert, la foc mic. Cand dau in clocot, se scot deoparte batonul de scortisoara si cojile de lamaie. Se adauga amidonul desfacut in putina apa rece si se continua fiertul pana cand incepe sa se ingroase crema. Se ia de pe foc, se bate energic cu telul, apoi se repartizeaza in 4 castronele si se pune la frigider pentru 15-20 de minute. Se serveste garnisit cu felii de capsune, felii de kiwi, bucatele de piersica si frunze de menta proaspata.
Articolul anterior Tarta cu cartofi si ceapa Articolul următor Tarte cu capsune