Timp: 35
Porţii: 4
Ingrediente:
Un kilogram piept de pui
2 linguri de unt, topit
50 grame branza parmezan, rasa
O ceasca de alune de pamant
3 lingurite frunze de oregano macinat
O lingurita patrunjel uscat
Jumatate de lingurita paprika
Jumatate de lingurita piper negru
Jumatate de lingurita sare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se amesteca ingredientele intr-un castron mai mare. Carnea se tavaleste prin unt si apoi prin celelalte ingrediente. Se coace timp de 25-30 minute, pana cand carnea devine frageda. Alunele de pamant sunt cultivate pentru semintele lor comestibile, bogate in proteine si grasimi. Fructele sunt pastai care se dezvolta in pamant, de unde le vine si numele. Alunele sunt apreciate ca fructe foarte nutritive si complete, fiind bogate in vitamine, substante minerale si grasimi.
Articolul anterior
Somon cu spanac si piure de cartofi - 500 cal
Articolul următor
Pui cu naut si curry - 410 cal