Pui cu ciuperci, porumb si capere
1 piept de pui
1 salata verde
150 g boabe de porumb dulce (conservat)
4 ciuperci proaspete (champignon)
2 linguri capere murate
1 ardei capia rosu
6-7 masline negre
3 fire ceapa verde
2 linguri mustar
4 linguri ulei masline
2 linguri zeama de lamaie
ierburi aromate
sare, piper
Se taia pieptul de pui in fasii, se amesteca cu maslinele fara samburi, taiate rondele si ciupercile taiate felii subtiri. Se condimenteaz cu sare si piper, dupa gust, se presara cu ierburi aromate, se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu putin ulei de masline si se pun la cuptor. Intre timp, pe un platou, se face un pat de salata verde cu ceapa verde taiata rondele oblice si ardei taiat fasii. Se prepara un dressing din mustar, ulei, zeama de lamaie, sare si piper, care se toarna peste salata verde. Se asaza pieptul de pui cu ciupercile si maslinele pe patul de salata verde. Se presara deasupra boabe de porumb si capere. Se servesc calde.
Articolul anterior Rulouri din piept de pui cu cascaval si ciuperci Articolul următor Frigarui din piept de pui la gratar