Timp: 40
Porţii: 4
Ingrediente:
2 linguri ulei de masline
4 pipeti de pui dezosati
O lingura de supa de pui
O lingura de condimente de friptura, variate
12 masline negre, taiate marunt
O lamaie, taiata felii subtiri
Cateva frunze de patrunjel proaspat, tocat
50 grame margarina vegetala
2-3 lingurite de miere
500 grame de cartofi noi, fierti
Mod de preparare:
Se prajeste puiul intr-o tigaie.Se adauga supa, condimentele, lamaia si maslinele. Se acopera si se fierbe 20 de minute. Se scoate puiul si se unge cu margarina si miere dupa care se tavaleste prin patrunjel.Amestecul se fierbe pana incepe sa se ingroase putin. Se adauga puiul si se mai fierbe cateva minute. Se serveste cu cartofi fierti si cu salata de cruditati.
Articolul anterior
Salata rece de pui - 450 cal
Articolul următor
Pui cu orez si branza Cheddar - 450 cal