Timp: 35
Porţii: 1
Ingrediente:
O cana de orez alb
200 grame piept de pui maruntit
O cana si jumatate de branza Cheddar rasa
O cana sos salsa
Mod de preparare:
Se fierbe carnea de pui si orezul separat apoi se adauga salsa si se incalzeste la cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute. Se adauga branza si se reia incalzirea, timp de 2-3 minute pana cand branza se topeste. Se serveste cu verdeturi. Branza Cheddar este una dintre cele mai consumate branzeturi din lume. Ea este originara din Anglia dar astazi este produsa in numeroase tari de pe glob. Branza Cheddar originala este in forma de toba cu diametru de 38,1 cm, cu coaja naturala la margine. In mod normal culoarea variaza de la alb la galben palid. Unele sortimente de branza Cheddar au adagati coloranti care ii dau un aspect galben-orange. Branza Cheddar este intotdeauna produsa din lapte de vaca si are o textura usor faramicioasa daca este corect preparata. Daca branza este prea proaspata atunci textura este mai fina. Cu cat trece timpul gustul devine tot mai bun. Este considerata matura la 9-24 luni.
Articolul anterior
Pui cu lamaie si masline - 490 cal
Articolul următor
Pui cu sos Liptauer - 450 cal