Timp: 40
Porţii: 4
Ingrediente:
4 piepti de pui dezosati
O lingurita chimion
O ligurita usturoi pudra
2 lingurite coriandru
O lingurita sofran
O lingurita ghimbir
O lingurita chilli
O conserva de rosii
2 linguri bulion
Un iaurt mare, slab
12 piersici uscate
2 cepe mari, maruntite
300 grame ciuperci, taiate marunt
2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se taie carnea marunt apoi se prajeste in ulei de masline. Se scurge de ulei si se pune separat.Se caleste ceapa in putin ulei. Se amesteca mirodeniile si rosiile din conserva pana devin un fel de piure care se toarna peste ceapa.Se dauga carnea de pui, se amesteca bine dupa care se adauga si celelalte ingrediente. Se da in clocot dupa care se fierb la foc mic 20 de minute, amestecandu-se constant.Se scoate pe un platou si se adauga iaurtul.Se serveste cu salata, lamaie, ulei de masline si menta. Ghimbirul este un condiment folosit in multe tipurile de mancaruri, de la sosuri, supe, feluri principale, pana la deserturi si bauturi. Cu toate acestea, nu este foarte popular in Europa.
Articolul anterior
Salata de cruditati cu ton - 500 cal
Articolul următor
Salata de dovlecei - 430 cal