Timp: 180
Porţii: 4
Ingrediente:
4 piepti mici de pui
O lingura de tapioca
3 cani si jumatate supa de pui
200 mililitri suc de portocale cu pulpa
O lingurita seminte mustar galben
150 grame ananas la conserva, taiat marunt
500 grame broccoli
Mod de preparare:
Se aseaza puiul intr-un slow cooker si se lasa la foc mediu. Intr-un castron se amesteca tapioca, supa de pui, sucul de portocale, mustarul si ananasul.Se adauga peste pui si se fierbe la foc mediu 2-3 ore.In ultimele 20 de minute se adauga broccoli, astfel incat la finalul prepararii acesta sa ramana la fel de crocant. O reteta ..exotica insa foarte gustoasa. Datorita continutului bogat in principii active, tapioca are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante. Este recomandat consumul acestui produs in cazurile de gastrita hiperacida, colita, ulcer gastrointestinal.Tapioca este comercializata sub forma de granule sau faina si intra in componenta multor preparate culinare. Se foloseste la prepararea aspicurilor, supelor, sosurilor, pana la cele mai variate retete de desert.
Articolul anterior
Snitele cu nuci - 420 cal
Articolul următor
Cod cu sos si legume - 490 cal