Pui in sos picant
8 pulpe de pui
2 linguri ulei
1 ceapa mica
2 linguri de ketchup
sare, piper
2 catei de usturoi
100 ml vin alb sec
1 lingura mustar
nucsoara dupa gust
busuioc verde (sau 1 lingurita de busuioc uscat)
Se condimenteaza pulpele de pui cu sare si piper, dupa gust, se asaza intr-o forma termorezistenta si se frig la cuptor, la foc moderat, circa 20 de minute. Separat, se caleste ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei. Se adauga 2 linguri ketchup, sare si piper dupa gust, 2 catei de usturoi zdrobiti, 100 ml vin alb, 1 lingura de mustar, 1 lingurita nucsoara si 1 lingurita busuioc. Se toarna sosul peste pulpele din cuptor si se pun din nou la cuptor pana se patrund si se rumenesc.
Articolul anterior Snitel de pui in crusta de cartofi Articolul următor Rulade de curcan cu prune uscate