Pulpe de pui la tigaie in stil grecesc
1 kg cartofi mici
750 g ceapa mica
Sucul de la 5 lamai
150 ml ulei de masline
2 lingurite cimbru
½ legatura de busuioc
Sare
Piper
Pulpele de pui pune-le una langa alta intr-o tigaie sau intr-o tava adanca.
Curata ceapa si cartofii.
Amesteca sucul de lamaie cu aceeasi cantitate de ulei de masline, bate puternic si potriveste de sare si piper.
Introdu cartofii in aceasta marinada.
Ceapa si cartofii dispune-le peste pulpele de pui din tava.
Condimenteaza carnea cu sare si piper.
Deasupra, toarna marinada si presara totul cu cimbru.
Introdu tava la cuptor pentru circa 2 ore.
In cazul in care pulpele sau cartofii se rumenesc prea tare, acopera-le cu folie de aluminiu.
Inainte de servire, presara cu busuioc taiat marunt.
Daca nu ai busuioc la indemana, poti folosi patrunjel verde.
Autor: Jakob Hausmann