Raci de mare cu anghinare
250 grame de cozi de raci curatate si fierte al dente
Zeama de lamaie
Sos Worchester, sare piper, proaspat
2-3 fire de ceapa verde, usturoi
200 grame de broccoli
Zeama de legume
3-4 oua
200 grame smantana lichida
1 priza de piper Cayenne
Marar, legume fierte si bucati de limenta pentru ornat
Miezul de anghinare se scurge bine, se taie in bucati mici si se pune intr-un castron.
Cozile de raci de mare se spala bine sub un jet de apa, se usuca si se stropesc cu zeama de lamaie si sos Worchester, dupa care se condimenteaza cu sare si piper si se pun in castronul cu anginare.
Ceapa verde se curata si se taie marunt. Broccoli se spala, se taie in bucati si se al dente in apa cu sare sau zeama de legume. Se scot si se scurg si se adauga in castronul cu anghinare.
Se pregatec formele pentru sufle si se ung cu unt. Acestea se umplu cu legume care se condimenteaza cu sare, piper, zeama de lamaie si sos Worchester.
Ouale se bat bine intr-un castron cu smantana lichida, piper Cayenne si se toarna in mod uniform peste legume. Se coace in cuptorul incins la 200 de grade C timp de 15-20 de minute.
Dupa ce sunt gata se scot si se orneaza cu legume, marar si limenta. Se serveste imediat.