De la Mastering the Art of French Cooking a Juliei Child, la Kill It & Grill It a lui Ted Nugent, rafturile librariilor nu au dus lipsa de carti de bucate.
Chiar si cu toate aceste tipuri de carti de bucate, Paul ”Fotie” Photenhauer s-a gandit ca exista o nisa care lipseste pe piata de carti de bucate, asa ca a scris Natural Harvest: A Collection of Semen Based Recipes (Recolta naturala: O colectie de retete bazate pe secretii seminale). Dupa cum explica Photehhauer, ”secretia seminala nu este numai hranitoare, dar are, de asemenea, o textura minunata si proprietati de gatit uimitoare. Ca vinurile fine si branzeturile, gustul de material seminal este complex si dinamic. Materialul seminal este ieftin de produs si este disponibil aproape in majotitatea caselor si restaurantelor.”
Cu ”Man Made Oysters” sau ”Creamy Cum Crepes”, aceste retete merg cu siguranta dincolo de clasic, de shake-ul de proteine facut de om. ”Fotie” nu s-a oprit aici. Acesta a scos ”Semonology – the Semen Bartender’s Handbook”, o carte care pune ”cocosul” in retete de cocktail.
Citeste si:
Pansexualitatea - Atractia care sfideaza orice prejudecata
6 lucruri interesante pe care nu le stiai despre sfarcuri
Schema logica: Asa iti dai seama daca esti la o intalnire adevarata