Ai nevoie de: o lingurita de oregano uscat, o jumatate de lingurita de praf de usturoi, 3 sferturi de lingurita de piper negru, o jumatate de lingurita de sare, ulei de masline, un piept de pui dezosat, 5 lingurite de zeama de lamaie, 1 ceasca de iaurt segresat, 2 lingurite de pasta de susan, 1 lingurita de usturoi pisat, 1 cana de salata tocata, 1 cana de rosii cherry taie pe jumatate, 6 masline Kalamata taiate pe jumatate, un sfert de branza feta pisata.
1. Amesteca oregano, praful de usturoi, o jumatate de lingurita de piper si un sfert de lingurita de sare intr-un bol.
2. Incinge o tigaie si pune putin ulei de masline in ea. Dupa ce uleiul s-a incins, adauga puiul taiat fasii, apoi condimentele amestecate in prealabil.
3. Cand puiul este aproape gata, adauga 1 lingurita de zeama de lamaie si mai lasa-l putin.
4. Separat, combina 2 lingurite de zeama de lamaie, sarea si piperul ramase, iaurtul, pasta de susan si usturoiul intr-un bol de dimensiuni reduse si amesteca bine.
5. Intr-un alb bol, mai mare de aceasta data, pune salata, rosiile si maslinele. Adauga apoi puiul, sosul de iaurt preparat in prealabil si apoi branza feta.
Pofta buna!
Pont: o portie are numai 243 calorii!
Citeste si: