Adela Popescu a povestit ca iubitul ei, Radu Valcan, a rasfatat-o in ultimele luni cu cateva retete impresionante, asa ca acum a venit randul ei sa ii arate cum se gateste o mancare delicioasa, ca la tara.
"Saptamana Mare. Post. Dupa ce luni de zile Radu m-a rasfatat cu retete care mai de care, a venit randul meu sa-i arat cum se gateste, dom' ne, la tara. M-am gandit sa-i gadil papilele gustative cu o mancare de mazare cinstita, asa, ca in copilarie. Nimic mai simplu: O ceputa, un morcovel si un ardeiut grasunel. Un strop pe uleiut intr-o tigaita. Dupa ce se calesc cele mai sus mentionate, taiate in prealabil, se adauga si mazarica impreuna cu putina apica si bulionas. Sare dupa gustulet. Cu capacelul pus, se lasa la foc vreo 20 de minutele. Foi de dafin, mararut si patrunjel. E gata si e DELICIOS! Am folosit diminutive pentru a fi in ton cu portiile. Miiiiici, ca naiba! Fara naiba ca suntem in Postul Pastelui!", a scris Adela Popescu pe blogul ei, alaturi de cateva fotografii reprezentative.
Citeste si: Adela Popescu: "Ne-am iubit, ne-am urat si ne-am despartit"