Pe langa produsele obisnuite, Andreea Ibacka a cumparat si niste avocado. "Fructul asta mi se pare incredibil de gustos. Unde mai pui ca are efect anticancerigen, e bun pentru colesterol, bogat in vitamina E si se digera foarte usor. Iar azi dimineata am servit un mic dejun original. Am pregatit tartine cu crema de avocado si branza. Sunt foarte simplu de facut daca ai la indemana un blender, gustoase de te lingi pe degete si light pe deasupra", a explicat Andreea Ibacka pe blogul ei.
Iata mai jos reteta pentru tartinele cu crema de avocado.
Ingrediente: 1 avocado; cimbru uscat; 6 rosii cherry; sare; 2 catei de usturoi; piper; branza de vaci (branza feta); chili; o jumatate de lamaie; paine; ulei de masline.
Mod de preparare:
1. Curata avocado de coaja si pune-l in blender impreuna cu usturoiul curatat, 2 rosii cherry, sucul de la o jumatate de lamaie, un strop de ulei de masline si mirodenii dupa gust.
2. Toaca-le bine in blender, pana cand vei obtine o pasta omogena.
3. Apoi adauga si branza si amesteca din nou.
Andreea Ibacka a folosit branza de vaci pentru un rezultat dietetic, deoarece sotul ei este la regim, dar poti s-o inlocuiesti cu branza feta, care este mai sarata si mai solida.
4. Intinde pe paine crema de avocado si branza si decoreaza tartinele cu felii de rosii cherry si o atingere de cimbru.
Citeste si: Buclele "de a doua zi" - Andreea Ibacka iti spune cum le mentii intacte
Cabral se pregateste sa devina tata? Ce anunt a facut sotia lui
Reteta zilei: Andreea Ibacka te invata sa faci midii in sos de vin alb