Ingrediente
600 g antricot vita
200g carne porc (fara os)
o lg smantana
100g grasime
2 oua
o lg vin
o foaie de dafin
piper
sare
Preparare
Taie antricotul in portii, bate-l bine cu ciocanul de snitele si da-l la sare. Spala carnea de porc, taie-o in bucati si toac-o la robot sau la masina de tocat. Pune sare, piper si ouale si amesteca bine. Umple cu aceasta compozitie antricotul si ruleaza-l. Asaza antricotul umplut intr-o tava unsa cu grasime si baga la cuptor pentru 25 de minute.
Separat, intr-un vas, caleste faina in unt, stinge cu putina apa si lasa sa fiarba circa 15 minute. Toarna compozitia peste antricot, adauga vinul si foile de dafin. Dupa, adauga smantana, acopera si lasa sa mai fiarba 10 minute. Preparatul se serveste cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Citeste si:
Prajitura-surpriza - Un desert cu mere, pentru toata familia
Reteta zilei: Saratele cu cascaval
Reteta zilei: Omleta cu dulceata
Sursa: Rapid, economic, gustos de Nina Decusara