Ingrediente
2 avocado mari, feliate
Sare, piper si ardei rosu dupa gust
½ cana faina
1 ou batut usor
O cana cu pesmet granulat
¼ cana sos ranch
Un ardei chili tocat
Preparare
Presara sare, piper si ardei rosu pe feliile de avocado dupa gust si trece-le pe rand prin faina, apoi inmoaie-le in ou si la final da-le prin pesmet granulat.
Pune feliile de avocado intr-un singur strat pe raftul de sarma peste care ai pus o foaie de copt si lasa-le la copt la 200 grade Celsius aproximativ 15-20 de minute. Preparatul se serveste cu sos ranch sau orice alt fel de sos picant.
Pofta buna!
Calorii: 354
Grasimi: 22gr
Colesterol: 41mg
Carbohidrati 27gr (fibre 8gr, zaharuri 3gr)
Proteine 8 gr
Citeste si:
Reteta zilei: Mini burritos cu pui la cuptor
Reteta zilei: Supa crema de cartofi cu bacon