Ingrediente
- 1 conopida medie
- 2 oua
- 100 ml. smantana
- pesmet
- 1 lingura de unt
- 150 gr. de cascaval
- 50 gr. de parmezan
- 3 catei de usturoi
- sare si piper
Se desface conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare pentru 10 minute. Dupa cele 10 minute se strecoara conopida, se pune sub un jet de apa rece, se lasa sa se scurga si se asaza in tava tapetata in prealabil cu unt si pesmet.
Se bat ouale, se adauga smantana, se adauga si usturoiul sfaramat si se condimenteaza dupa gust. Toata compozitia se amesteca bine pana se omogenizeaza, iar apoi se toarna amestecul obtinut in tava, peste conopida.
Se presara peste conopida cascavalul si parmezanul ras si apoi se pune la cuptorul incins pentru aproximativ 30 minute.
Se poate servi fie calda, fie rece!
Pofta buna!
Sursa foto: Petitchef
Citeste si:
Reteta zilei: Cartofi prajiti cu branza rasa
Reteta zilei: Salata de dovleac cu dressing de iaurt
Reteta zilei: Muraturi asortate la borcan
Reteta zilei: Salata orientala