Ingrediente
6 fasii de piept de pui
un ou batut bine
o cana cu lapte
2 cani cu faina alba
2 1/2 lingura de sare
3/4 lingura piper
3/4 lingura monosodiu glutamat
1/8 lingura paprika
1/8 lingura pudra de usturoi
1/8 lingura praf de copt
cereale de porumb
Preparare
Taie 6 fasii de piept de pui in fasii mai mici, sau cumpara-le direct taiate de la magazin. Lasa-le la marinat peste noapte in condimentele pe care le ai la ingrediente. A doua zi, inchige cuptorul la 180 de grade celsius, timp in care, bate bine un ou cu o cana de lapte.
Baga fasiile de pui in amestecul de ou cu lapte, dupa care, da-l prin cereale de porumb si da-le drumul in baie de ulei. Lasa-le pana prind o culoare auriu-maronie sau pana se ridica la suprafata uleiului. Scoate-le din ulei si lasa-le sa se scurga, dupa care, consuma-le cu cartofi prajiti si sos de usturoi sau ketcup, asa cum faci la fast-food.
Citeste si:
Reteta zilei: Pachetele cu piept de pui si cascaval