Reteta pe care ne-o prezinta Andreea Ibacka este simpla: Apio cu sos Roquefort.
Ingrediente: apio (telina); branza cu mucegai albastru (Roquefort); smantana pentru gatit; marar; sare.
Mod de preparare:
1. Adauga intr-un ibric smantana pentru gatit si cateva cubulete de branza Roquefort.
2. Incalzeste-le la foc mediu, amestecand continuu, pana cand branza se topeste complet. "O sa dureze in jur de 1 minut", explica Andreea Ibacka pe blogul ei.
3. Adauga in sos marar proaspat tocat si condimente dupa gust.
4. Apoi, spala bine leguma, tai-o in bucati de dimensiunea unui deget si serveste-o cu incredere "rostogolita" prin sosul de branza cald sau rece (dupa preferinte).
Citeste si: Andreea Ibacka te invata cum sa redai volumul parului tau
Andreea Ibacka te invata cum sa iti faci un gomaj la tine acasa