Actrita a gatit si la un moment dat a fost ajutata de sotul si de fiica ei, Ruxandra. Ioana Ginghina a gatit pui cu garnitura de orez, iar reteta a fost postata la scurt timp pe site-ul ei.
Ingrediente: 500 gr de piept de pui dezosat; 4 fire de ceapa verde (sau o legatura de praz), 2ardei galbeni; 2 ardei verzi sau portocalii; 2 ardei rosii sau gogosar; sos de soia light; orez.
Mod de preparare:
1. Se taie ceapa verde sau prazul in rondele; se taie ardeii in fasii; se taie ardeiul iute rondele(daca se vrea o reteta mai picanta).
2. Puiul se taie puiul cubulete si se stropeste bine cu sosul de soia, se lasa sa “la inmuiat” in sos circa 10 minute.
3. Se incalzeste uleiul in tigaie, se adauga puiul in sos de soia.
4. Se rumeneste bine puiul pana devine maroniu si fraged.
"Dupa ce acesta s-a rumenit, se adauga legumele taiate peste si se mai lasa totul acoperit pe foc mic 10 minute. Se serveste cu garnitura de orez simplu", a scris Ioana Ginghina aceste indicatii pe blogul ei.
Citeste si: Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, 6 ani de casnicie
Toamna asta, Ioana Ginghina include dovleacul in alimentatia ei
Ioana Ginghina iti spune cum poti mentine sanatatea copilului tau
Sursa foto: ioanaginghina.ro