Ioana Ginghina a inclus de multa vreme dovleacul in alimentatia ei, tocmai de aceea ne recomanda astazi o reteta care contine acest ingredient-minune de sezon. Uita de cartofii prajiti, acum este pe val dovleacul prajit!
Cina - salata de toamna cu dovleac copt
"Ador aceasta reteta pe care o putem face in acest sezon. Trebuie sa o incercati, este foarte buna", spune Ioana Ginghina pe blogul ei.
Ingrediente: 3-4 maini de frunze de rucola; 100 g dovleac care se va taia in bucatele si se va coace la cuptor 20 de minute; 10 boabe de strugure alb romanesc; germeni de grau (optional); seminte de dovleac si floarea soarelui, crude; ulei de masline, otet balsamic, sare; 1 lingurita de miere.
Mod de preparare: se amesteca toate ingredientele si cina este gata.
Citeste si: Mic dejun sanatos, de la Ioana Ginghina: budinca de hrisca
Ioana Ginghina: "Sa mananci sanatos nu este o dieta" - Cum a slabit dupa ce a nascut
Ioana Ginghina recomanda pentru copii: sandwich cu ton
Incalzeste-te toamna asta cu o supa crema de dovleac, a la Andreea Raicu
Ioana Ginghina iti recomanda pentru micul dejun un smoothie cu dovleac
Sursa foto: blog Ioana Ginghina