De cand isi doreste sa ramana gravida si a inceput un tratament hormonal, Ioana Ginghina se gandeste sa renunte la gluten. Vedeta a citit ca glutenul nu este sanatos, insa ea adora painea cu icre sau cu salata de vinete, asa ca ii este foarte greu sa renunte la ea. Insa de cand a intrat in concediu de la teatru, actrita a avut timp sa prepare cateva painici sanatoase.
Ioana Ginghina te invata 6 trucuri care iti subtiaza talia
Paine cu usturoi - ingrediente: 125 g seminte de in inmuiate timp de 1h; 125 g faina de in sau seminte de in macinate in rasnita; 1/2 cana de seminte de floarea soarelui decorticate; 3 catei de usturoi pisati; 125 ml de apa; sare dupa gust.
Mod de preparare: "Toate ingredientele in blender amestecate bine pana se face ca un aluat faramicios, dar lipicios. Apoi cu mainile umede facem formele de painici. Eu am mai adaugat mac si susan! Dupa ce am dat forma painicilor, nu mai groase de 1-2 cm, le-am bagat la cuptor, aproximativ 2 ore la 60 de grade", a explicat Ioana Ginghina pe blogul ei.
Citeste si: Ioana Ginghina spune de ce s-a ingrasat: "Am inceput tratamentele de..."
Ioana Ginghina recomanda uleiul de margarete - Afla ce proprietati are